Досить дивний текст

Ми пропонуємо вам подивитись відео, а потім спробуємо пояснити сенс цього послання

Є деякі речі, які ми чудово знаємо, навіть можемо пояснити чи вказати місце, де розтлумачать вам щодо цих речей університетські світила.

Що це?

Це, наприклад, електричний струм.

Він увійшов у наше життя настільки, наскільки увійшло у наше життя поняття енергія. Ніхто його не бачив, хтось його відчував, багато ним користуються, але… ми ж так до кінця і не з’ясували, звідкіля він береться і куди зникає)

Далі.

Інтернет. Ні, ясно, що це мережа, ясно, що інформація передається різними хвилями, дротами чи вайваями, але ж що це таке у розумінні природних тіл і явищ? Немає такого.

Біткойн. Ну тут все зрозуміло навіть дитині – гроші. Іх марнують… чи майнують … чи … не важливо: вони є і вони є засобом отримання всього. Факт.

Хотів би ще спитати за офшори. Це для чого? Це як прив”язано до гендеру, твоїх грошей у банку, банці чи на фермі (майнинговій)), чи твого міста твоєї джамахірії? Немає такої фірми! Не існує інших операцій, крім приховування (оптимізації) податків, а, отже, і місце розташування цього невідоме, і в лице цього ніхто не бачив.

Ми пропонуємо жити зі створеною нами організацією. Десь створеною.

І це творіння ми називаємо ataka.

Місцезнаходження  —  отам, у космосі. Продукт  —  цифра (відеофайли, електронні документи). Все  —  віртуальне. Все  —  відоме, але не вивчене.

Право, яке буде це регулювати, ще не сформулювали право-знавці, а закони ще не проголосували законо-давці.

Так було завжди! Не дивуйтесь цьому і не заперечуйте з самого початку. Ще встигнете.

Звичайно щось буде схоже на щось, на щось те, що вже було опрацьовано і є звичним, звичайно ж будуть помилки і часто грубі, звичайно ж буде повне нерозуміння одних і шалена підтримка інших.

Але постарайтесь домовлятися з нами  —  тими, хто буде жити в стилі ataka.

Чому домовлятись? Тому що єдине, що ми не будемо робити з опонентами  —  це воювати. Така дивна і неочікувана навіть нами особливість ataka: ми не атакуємо). Нас би не чіпали…

Війна за ресурси, у тому числі людські  —  не наша. Тільки домовленості, тільки бездоганна небесна бутність стане запорукою мирного співіснування праведних і неправедних способів і методів торгівлі, правозастосування, комунікацій та інших стосунків.

Ми ж впевнені: все буде ataka!

Залишити відповідь